teisipäev, 25. märts 2008

Ristsõna . (:






SõnadeRägastik


BFYYTGOUKTQAGOR
KNIEDNBFGREXRSB
GOOLAIDAZROXIOA
CDBOOREDRAGXMON
FANTASEERIMAEID
PYLCNDOAGDKKEFI
AADLUAIOEJORRAI
PRREIDRKFLUAIMT
POLÜORTOLILPMEB
CLROÜEOEDLAOAGA
IVLTKMEGEOWOCJR
BEFTFGBDRWEZVME
MFIEKERANEKDOOT
HIHXYALTRIKOOBT
VCCOSOQLATFANRI

ANEKDOOTBANDIITBARETT
DEKTEKTIIVDEODORANTDIALOOG
DUELLFANTASEERIMAFILOSOOFIA
GARDEROOBGORILLAGRIMEERIMA
KOLLEEGMAFIOOSOMELOODIA
NAFTAPARÜÜMPORTFELL
SARDELLTRIKOOZOOPARK












teisipäev, 11. märts 2008

Kirjeldused


Mees pildilt on ümarik. Tal on ka ümar nägu. Ta juuksed on hallid ja lokkis. Silmad on tuhmid ja kurja pilguga. Mees tundub suhteliselt jässakas. Tal on ka hall habe.








Mehel, kes on pildil on laiad õlad. Ta on suhteliselt kõhetu. Ta juuksed on lühikesed ja mustad. Tal on hall habe. Tal on ka valge krae kaelas.











Pildil on naine, kelle on pikad tumedad juuksed. Ta nägu on pikliku kujuga. Ta naeratab. Ta õlad on suhteliselt laiad. Naise silmad on tuhmid.

Klassikaaslase iseloomustus

Minu klassiskaaslane on 13-aastane. Tal on sinakas-hallid silmad ja kartulikoore värvi juuksed. Ta on väga kõhn ning keskmist kasvu. Ta lemmiktegevused on sportimine, sõpradega koosolemine ja söömine. Ta käib kergejõustikus ning talle meeldib joonistada. Tal on harjumus iga asja peale naerda. Tal on suhteliselt palju sõpru. Ta on kõigiga alati väga sõbralik ning abivalmis. Talle meeldib loodust pildistada. Endal on tal deegud. Loomadega on tal suhteliselt hea suhe. Talle meeldib ka kunst. Kindlat muusikamaitset tal pole ning ta kuulab väga palju erinevaid žanre.